Jaylo, nou Business Partner de l’Associació Empresarial Química de Tarragona

BQ.
18/12/2019

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i Jaylo han subscrit un acord de col·laboració pel qual l’empresa de solucions globals de logística i transport passa a formar part del grup de Business Partner amb què compta l’associació.

 

L’acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, Gerent de l’AEQT, i David García, director general de Jaylo

 

Jaylo S.A. s’adapta i ofereix solucions dins de la cadena de subministrament, garantint les necessitats de cada client. comptant amb delegacions a Espanya i França, desenvolupa serveis de transport terrestre, marítim i aeri optimitzant unes condicions de transport òptimes. comptant amb representació duanera pròpia i com a operador econòmic autoritzat (OEA) és una empresa de confiança davant les autoritats duaneres en compliment de les mesures de seguretat i bones pràctiques en la cadena subministrament.

Compte a més una gran varietat de divisions en la seva flota com líquid bulk tanker, dry bulk (cisterna pulverulent), reefer, pis mòbil i tautliner, així com solucions logístiques, aplicacions informàtiques avançades, que permeten fer el seguiment de la mercaderia en temps real i amb tot tipus de detall.

L’acord ha estat signat per Juan Pedro Díaz, Gerent de l’AEQT, i David García, director general de Jaylo.